Facebook
:

Najnovije

SKYLINE Belgrade je završen!

Podelite:

2400x650 Templejt Za Naslovnu Sliku (4)

Skyline Belgrade, jedinstveni stambeno-poslovni kompleks kreirao je novu panoramu Beograda. Uzdižući se na raskršću starog i novog Beograda, između reke Save, Ulice kneza Miloša i samog centra grada Skyline Belgrade je mesto koje nudi jedinstveno iskustvo da se izdignete iznad gradske vreve, a da istovremeno ostanete u samom srcu grada.

Kako navodi  Adir El Al, CEO Skyline Belgrade „Skyline predstavlja jedno od najimpozantnijih obeležja Beograda”. Autentično arhitektonsko rešenje sa tri kule jedinstvenog modernog dizajna, koje objedinjuje stambeni, poslovni i maloprodajni prostor, nalazi se na odličnoj lokaciji u samom centru Beograda.

Investitor projekta „AFI Europe“ vodeća je kompanija za razvoj nekretnina i investicija u centralnoj i istočnoj Evropi. U Beogradu posluje od 2005. godine i do sada je bila angažovana na više projekata, među kojima je i „Airport City“ na Novom Beogradu.

Stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade, koji gradi kompanija AFI Europe Serbia, dobitnik je prestižnog priznanja za najluksuzniji projekat na tržištu nekretnina u 2020. godini, dodeljenom na online manifestaciji CIJ Awards Serbia 2020.

Nominacije su dodeljene u 17 kategorija, a najbolji su izabrani putem online glasanja, kao i nezavisnog žirija kompanija učesnika. Dodela CIJ nagrada pokrenuta je još davne 2001. godine u centralno-istočnoj Evropi, i to je najstarija dodela priznanja za komercijalne nekretnine u Češkoj, Poljskoj, Mađarskoj, Rumuniji i Slovačkoj, a poslednjih pet godina pokriva i tržište Srbije. Ovo prestižno priznanje još jedno je u nizu koje krasi Skyline Belgrade, i predstavlja potvrdu da život u ovom luksuznom kompleksu svojim stanarima zaista nudi vrhunski ugođaj i potvrdu da su za sebe i svoju porodicu odabrali najbolje.

P2690537 Hdr

izvor: belgradeskyline

Ovaj prostor bio je zapušten od bombardovanja 1999. godine. Ceo projekat je vredan 200 miliona evra a obuhvatio je 68.000 kvadratnih metara prostora. Izgradnja modernog kompleksa na mestu nekadašnjeg Saveznog MUP-a, uništenog tokom NATO agresije 1999. godine, počela je pre 6 godina i realizovana je kroz tri faze. Prva faza trajala je do 2020. i tokom nje izgradjen je prvi objekat, 24-spratna stambena kula sa 134 stana. Iste godine nastavljeni su radovi na izgradnji poslovne kule, 132 metra visokog nebodera sa oko 40.000 kvadrata bruto prostora, čija izgradnja je završena krajem 2022. godine. Poslednja treća faza obuhvatala je izgradnju još jedne stambene kule sa 27 spratova i 147 stanova.

Foto 72 Velika

izvor: belgradeskyline

Kula Skyline nakon završetka izgradnje je postala treća najviša zgrada u Srbiji, računajući visinu bez antena. Računajući antene, dakle građevinu Ušće 1 i Zapadnu kapiju Beograda, Skajlajn je peta najviša zgrada u Srbiji.

Kula Skajlajn će ima visinu od 132 m, 31 sprat i prostire se na skoro 40.000 m2.

Skyline1

izvor: belgradeskyline

Zgrada ima čak jedanaest brzih liftova za zaposlene i posetioce, a posedovaće i prostor za izdavanje na svakom spratu. U okviru ove poslovne kule, nalazi se i podzemna garaža sa 473 mesta za parkiranje.

P2690777 Hdr

izvor: belgradeskyline

Zapratite našu Facebook grupu
Svet Gradjevine (1)
Prijavite se na naš Newsletter

Najnovije iz sveta građevine u vašem sandučetu svakog petka.